Hittegolven bestrijden in huis doe je met een airco

De laatste jaren neemt het aantal hittegolven toe, ook in ons land. Wat brengt de volgende zomer? Wacht niet te lang om op zoek te gaan naar de airco die perfect bij jouw woning past. Wij helpen je kiezen. Zo wordt het nooit meer ongezond warm in huis.

Wordt het weer een hete zomer? Ook al kunnen de meesten onder ons hogere temperaturen en een streepje zon wel appreciëren, soms wordt het te veel van het goede. Een lucht/luchtwarmtepomp, airco in de volksmond, zorgt dan voor de nodige verkoeling.

Gewapend tegen hittegolven

Aircotoestellen vind je in verschillende maten en kleuren, met en zonder luchtzuivering. De ene is energievriendelijker dan de andere en sommige toestellen zijn veel stiller. Ga ook altijd voor een betrouwbaar merk. Je wilt niet dat je toestel in het midden van een van de komende hittegolven zomaar dienst weigert.


Nieuwste technologie aan boord

Daikin, wereldleider op het vlak van warmtepompen en airconditioning, staat al jaren garant voor een uitstekende dienstverlening én topkwaliteit. Hun airco-oplossingen hebben de meest gunstige energielabels op de markt. Bovendien zijn ze uitgerust met de nieuwste technologieën:
• De innovatieve Inverter-technologie gaat energieverspilling tegen en doet het verbruik tot wel 30% dalen.
• De gepatenteerde Streamer-technologie inactiveert volgens een recente onafhankelijke studie meer dan 99,9% van het coronavirus.

Milieuvriendelijk

De milieuvriendelijke airco’s van Daikin zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, die internationaal worden geprezen voor hun uitstekende prijs-kwaliteitverhouding én mooi design, aangepast aan jouw interieur. Bekijk op voorhand waar en hoe je de units wil laten plaatsen. Je kan kiezen uit verschillende fluisterstille modellen.

Drie types airco

Naargelang hun plaats in de ruimte onderscheiden we drie types:
• Wandmodellen zijn moderne units die naadloos aansluiten op de wand, bijvoorbeeld boven een deur, waardoor ze plaatsbesparend zijn en perfect passen in elk interieur.
• Vloermodellen zijn eenvoudig te installeren in elke kamer – en compacter dan radiatoren.
• Plafondmodellen zijn de ideale oplossing voor wie houdt van een strak interieur met onzichtbare verwarmingstoestellen.

Performant wandmodel

Het Perfera-gamma vormt de perfecte combinatie van technologie en innovatief design voor de ideale klimaatoplossing, winter én zomer. En dat met de beste rendementen op de markt.
De Perfera-wandunit is al vele jaren een succesverhaal in Europa dankzij zijn unieke kenmerken. Het toestel bestaat nu ook in een compacter design, ideaal voor hedendaagse woningen. Je kan het toestel ook bedienen met je smartphone, makkelijk om je woning altijd op temperatuur te houden.

Stijlvol vloermodel

Helemaal nieuw in het Perfera-gamma is het vloermodel. De unit heeft een functionele en stijlvolle look met gestroomlijnd design en golvende lijnen. Dit model kan zowel eenvoudig tegen de muur geplaatst worden, als gedeeltelijk ingebouwd worden afhankelijk van jouw smaak.

Koeling in de zomer, verwarming in de winter

Zomer en winter zorgt dit toestel voor een ideale binnentemperatuur. De unit koelt niet alleen zeer efficiënt, maar beschikt ook over drie unieke extra verwarmingsfuncties voor een warme winter binnenshuis. Met de boostverwarming warmt je woning 14% sneller op in vergelijking met een gewone unit. De Heat Plus-functie garandeert een comfortabele verwarming door gedurende 30 minuten stralingswarmte van een radiator te simuleren. En dankzij de vloerverwarmingsfunctie heb je een hele winter lang warme voeten.

Hulp nodig bij de keuze van jouw airconditioning?

Contacteer de Daikin-experts of breng een bezoekje aan de gloednieuwe Daikin-showroom in Waver of ervaar de producten in het Daikin Experience Center in Gent.

Maar een afspraak in een Daikin Experience Center te Gent of Waver.